Thursday, February 16, 2012

Cat kereta anda sendiri!!Produk baru dari Autosmart!! kini anda boleh DIY sendiri cat kereta anda yang tercalar, ataupun terguris akibat perbuatan mereka yang tak bertanggungjawab ataupun anda sendiri yang tidak bertanggungjawab. Jadi sesiapa yang mencari jalan untuk cat kereta murah ataupun touch up kereta murah, buat sendiri! ataupun yang perempuan boleh mintak tolong abg, kawan, suami ataupun bf anda. Tapi janganla cuba nak cat satu kereta pulak. Boleh didapati di  Sila hubungi Mr.Jeffrey Kok 0193347098/0123729968 untuk sebarang pertanyaan ataupun boleh layari http://autosmartmalaysia.blogspot.com/ atau Facebook page mereka di http://www.facebook.com/AutoSmartMalaysia

Harga:

Crystal Color* RM100.00


Solid Metallic RM90.00

berikut adalah video cara menggunakan produk ni:
http://www.facebook.com/photo.php?v=3044881798829

2 comments:

l@!l@ said...

ok ker keta sy byk calar akibt pbuatan kucing n tp2 tu pbuatn orgyg xbtnggungjwb ader jaminanker

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger